Höj värdet på din bostad vid försäljning

Homestyling är avdragsgillt

Hur går en homestyling till?

Vi börjar med ett konsultationsmöte eftersom en homestyling är väldigt individuell. Målet är att lyfta fram din bostads bästa sida så du får ut så mycket som möjligt vid försäljning. En homestyling kan höja ditt bostadsvärde med 10-15 %.

STEG 1

Vi ses hemma hos dig för ett första möte som är kostnadsfritt. Vi går igenom alla dina rum för att bilda oss en uppfattning av vad som behöver göras.

l

STEG 2

Du får en åtgärdslista med vad du behöver plocka bort innan homestylingen äger rum. Planering av uppdraget påbörjas och avstämning med dig och mäklare/fotograf görs. Behöver du hjälp med städning inför fotografering/visning kan vi erbjuda det. Offert lämnas separat.

STEG 3

Dagen innan fotografering stylas de aktuella rummen. Snittblommor och eventuella kryddväxter ingår.

STEG 4

Stylingen plockas ner samma dag eller dagen efter fotografering för att sen återställas dagen innan visning.

h

STEG 5

När visningsperioden är över hämtas alla lånade produkter av Inrett och klart. Homestyling vid försäljning av bostad är avdragsgillt. Läs mer om avdrag vid homestyling på Skatteverkets sida.

Vill du göra stylingen själv?

Vi ger dig en digital lista med vad du behöver åtgärda innan försäljning.

Du kanske känner att du redan har full koll på inredningen i din bostad och att du har tiden att justera inför en visning själv men bara behöver lite hjälp på vägen med vad som behöver justeras?
Då är tjänsten Åtgärdslista ett bra alternativ för dig.

Lönar sig homestyling?

De flesta köper sin bostad på känsla och stylade bostäder säljs snabbare och attraherar fler köpare. 

Ja, Homestyling lönar sig på det sättet att en professionell homestyling lyfter fram bostadens mest positiva sidor och skapar rymd. Då kan köparen tänka in sina egna möbler och känna att din bostad är precis det han eller hon söker efter. Priset kommer antagligen att höjas även om det givetvis inte går att räkna ut exakt hur mycket.

Kostnaden för en homestyling är dessutom avdragsgill. Du minskar din reavinst samtidigt som du höjer försäljningspriset.

Kontakta mig

15 + 6 =

Samarbetspartners