Om Inrett och klart

Inredning med känsla

Jag som driver Inrett och klart heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning ända sedan jag gick ut skolan så steget till att utbilda mig till inredare var inte stort. Det kändes så naturligt för mig. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Utöver att jobba som inredare och homestylist driver jag även Interiörskolan där du kan läsa kursen “Certifierad inredare och diplomerad homestylist” på distans.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.

Jag har i dagsläget två huvudtjänster; Homestyling och Inredningshjälp med tillhörande tilläggstjänster och jag hoppas du genom att titta runt på min hemsida kan hitta någonting som passar dig. Jag är verksam i Göteborg men har även tjänsten Inredningshjälp distans så att även du som bor utanför Göteborg kan få hjälp med din inredning. Hör gärna av dig till mig på jennie@inrettochklart.se om du har några frågor.

“Mitt mål är att inredningen i din bostad ska lyfta ditt hem på ett positivt sätt och att du ska bli lika kär i inredningen som jag.”

Samarbetspartners