Inredningshjälp i din bostad

Med hembesök eller på distans

Vad ingår i tjänsten Inredningshjälp?

Vi börjar med ett konsultationsmöte eftersom inredningshjälpen kan se olika ut beroende på vad det finns för behov. Du kanske bara har kört fast i ett specifikt rum och behöver lite hjälp just där. Du kanske precis har flyttat och vill ha en ny stil i samtliga rum. Efter vårt möte får du en offert som är anpassad för dig och sen sätter det roliga arbetet igång! Inredningshjälp går även att utföra på distans om du inte skulle bo i Göteborg eller inte vill ha hembesök.

STEG 1

Vi ses hemma hos dig för ett första konsultationsmöte som är kostnadsfritt. Vi går igenom vilka rum du vill ha hjälp med samt vilken budget som finns.

l

STEG 2

Efter att startavgiften är betald påbörjas planering av uppdraget samt en eventuell åtgärdslista upprättas till dig.

STEG 3

Planskiss med möblering och ljuskällor med tillhörande textförklaring levereras. Du får även en digital moodboard, färgkoder samt detaljerad inköpslista anpassad efter din budget.

Z

STEG 4

Vi går igenom frågor och funderingar – Uppdraget är slutfört och slutlig betalning görs.

STEG 5

Skulle du tycka att det är svårt att få till det där lilla sista med piffingen när allt är inhandlat och är på plats, finns tilläggstjänsten Piffing. Jag kommer då hem till er och gör de där småjusteringarna som krävs för att på ett harmoniskt intryck.

En digital moodboard med inköpslista…

…ger dig en tydlig överblick över hur det kan se ut

Med en moodboard för varje rum med tillhörande inköpslista ser du tydligt hur det färdiga resultatet kommer bli. Du får även handfasta tips på hur du får till det där lilla extra när allt är på plats. Känner du att du behöver hjälp även med det finns tilläggstjänsten Piffing. Jag kommer då hem till dig och gör den där lilla extra piffingen.

Kontakta mig

15 + 3 =

Samarbetspartners