Köpvillkor för privatpersoner

Senast uppdaterad 2018-05-24. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

 

1. Allmänt
Inrett och klart (Kreativa Former Sverige AB) säljer inredningstjänster till privatpersoner inom Sverige. Betalning sker via faktura med betalningsvillkor 10 dagar. Följande villkor gäller för beställning av tjänster från Inrett och klart (Kreativa Former Sverige AB) till konsument.

2. Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om tjänsten, cirkapriser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss via e-post till info@inrettochklart.se. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställning. Offert på slutligt pris ges alltid innan uppdraget startas.

3. Homestyling

3.1 Städning
Städning ingår inte i våra priser men kan offereras separat om så önskas. Bostaden behöver vara ordentligt städad innan fotografering och visning för bästa resultat.

3.2 Hyra av inredningsdetaljer
I våra priser ingår hyra av inredningsdetaljer vid ett fotograferingstillfälle och vid mäklarens första sammanhängande visningar. Om bostaden inte skulle bli såld vid första tillfället och ytterligare visningar skall göras längre fram offereras en ny homestyling vid det tillfället.

3.3 Skada på eller stulna inredningsdetaljer
Om någon av de hyrda inredningsdetaljerna skadas eller blir stulna blir köparen av tjänsten Homestyling återbetalningsskyldig för varan.

4. Priser
Priserna i butiken är cirkapriser och anges i SEK (Svenska kronor). Alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset. Offert på slutligt pris ges alltid innan uppdraget startas.

5. Betalningsalternativ
Betalning sker via faktura. En fakturaavgift på 19 kr tillkommer. Fakturan skickas via e-post till den e-post adress du anger vid köptillfället.

6. Leveranstider
Inrett och klart behandlar alla ordrar inom 2-3 arbetsdagar. Efter att kund fått en bekräftelse på mail att Inrett och klart behandlat ordern, hör vi av oss snarast för att boka ett första konsultationsmöte, ge offert och efter att startavgiften är betald påbörjas arbetet.

7. Personuppgifter och sekretess
Vi sparar inte dina kunduppgifter till annat än fullföljning av din beställning samt direktreklamsändamål. Inrett och klart är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss och informationen behandlas enligt gällande Dataskyddsförordning (GDPR). Läs mer på vår hemsida.Du som kund är införstådd med att Inrett och klart och samarbetspartners behandlar personuppgifter om dig som kund för att kunna administrera leveransen av produkten som du som kund har samtyckt till. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register genom att maila oss på info@inrettochklart.se. Läs mer om GDPR här.

8. Ångerrätt
Konsumenter har 14 dagars ångerrätt när de handlar på distans och utanför affärslokaler. Konsumenten kan använda Konsumentverkets standardblankett. Konsumenten har rätt att undersöka varan men varan ska återlämnas i befintligt skick för att ångerrätten ska gälla. Konsumenten ska betala returfrakten om de ångrar sig.

9. Reklamation
Meddela varför du inte godtar tjänsten samt ange på vilket sätt du anser att tjänsten är felaktigt utförd på info@inrettochklart.se. Inom skälig tid så hjälper vi dig med hur du går vidare. Vi accepterar Allmänna reklamationsnämnden (ARN) och vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

10. Produktinformation
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger tjänsternas exakta utseende då det här bara är exempelbilder. Vi besvarar gärna era frågor beträffande de olika tjänsterna om ni känner er osäkra.

11. Force Majeure
Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

 

Företagsinformation

Postadress:
Kreativa Former Sverige AB
(Inrett och klart)
Vinga Fyrs Väg 14
423 41 Torslanda

Kontouppgifter:
Bankgiro: 5726-7643

Du kan kontrollera bankgironummer här

Org.nr:
559332-1309

Momsreg.nr:
SE559332130901

Ladda ner villkoren i varaktig form här.